Home>Biztonsági szoftver>Gratis File Shredder

View Screenshot

Screenshot

Free File Shredder 4.1.2

Véglegesen törölni fájlokat és mappákat a rendszer!

 • Könnyen és gyorsan hajtsák végre a gyakorlatban is élni.
 • Véglegesen törli a teljes nyugalmat az érzékeny információkat.
 • Gyors törlés fájlok, mappák, az ideiglenes fájlokat és a szabad hely.
 • Ejtési Window - Ahhoz, hogy a drag & drop igazán kényelmes, akkor egy kis ejtési ablakot.
 • Szoftver kompatibilis a Windows 7.

  Operációs rendszer: WIN7/Vista/2003/XP/2000
  Fájlméret: 1500KB
  Engedély: Ingyenes szoftver
  Dátum: Május 15, 2012


Mi a szabad File Shredder?

File Shredderegy fejlett biztonsági eszköz a Windows, amely lehetővé teszi, hogy teljesen eltávolítani az érzékeny adatokat a merevlemezen, hogy többször felülírja az amerikai DOD 5220.22-M törlési módszer.

 

A Free File Shredder eltávolíthatja fájlokat a merevlemezről való félelem nélkül lehetett őket vissza. Van jó néhány szoftvereszközök ma visszakeresés a törölt fájlok a Windows operációs rendszer. Ezek a szerszámok, gyakran nevezik "fájlok helyreállítása" szoftver kihasználja hiányossága Windows "delete" parancsot, hogy mindannyian rendszeresen használt fájlokat törölni. Valójában a "delete" működését csak Windows eltávolítja bit információt a fájlokat, hogy azok jelennek hagyni az OS. Könnyen letölteni ezeket a fájlokat használó fent említett speciális fájl visszaszerzés szoftver.

 

Annak érdekében, hogy távolítsa el, illetve ne törjük szét fájlokat tartósan a rendszer akkor használja a program, amely képes átírta a fájlokat véletlenszerű bináris adatok sorozata többször. Ezt a folyamatot nevezik aprított. Így a tényleges tartalmát a fájl felülírja és a lehetőségeket, hogy visszaszerezze egy ilyen fájlt, aprított többnyire elméleti.

 

Free File Shredder dolgoztak ki, mint gyors, biztonságos és megbízható eszköz a cég foszlány fájlokat. A szerző ezt a programot kiadta a GNU licenc alatt ingyenes, és hálásak vagyunk, hogy le File Shredder és használhatja minden korlátozás nélkül. File Shredder egyszerű, de hatékony program, ami felülmúlja a gyártó kereskedelmi fájl aprító odakint. A szerző úgy véli, hogy egy ilyen eszköz rendelkezésre kell állnia, hogy bárki ingyen, és hogy tartós és biztonságos eltávolítása bizalmas dokumentumok kérdése alapvető magánélethez való jogot.

 

Kiemelkedő tulajdonságai szabad File Shredder

Biztonságos törlés fájlok - beállíthatja Free File Shredder felülírni egy fájlt egy véletlenszerű adatokat akár 15-ször, így gyakorlatilag lehetetlen visszaállítani az eredeti adatokat.

 

Többnyelvű támogatás - Free File Shredder is támogatja az MLS-technológiát. Csak válassza ki a nyelvek listáján belül a programban, és meg fog jelenni a nyelv által kedvelt téged. A nyelvek megváltozott menet közben, nincs további plug-in van szükség, mivel minden ugyanabban a létesítményben.

 

Integráció a Windows Explorer - Akkor törölje a fájlokat vagy mappákat jobb a Windows Explorer. Ehhez csak válassza ki a fájlokat vagy mappákat szeretnénk feldolgozni, majd őket a jobb egérgombbal, és válassza a "Destroy a Shredder" az Explorer előugró menüben.

 

Virtual Folder Shell Extension - Beállíthatjuk File Shredder, hogy az ikonját az asztalon. Így jár el hasonló a Windows Recycle Bin, vagyis a drag & drop elemek jogát az ikonra.

 

Ejtési Window - Ahhoz, hogy a drag & drop igazán kényelmes, akkor egy kis ablak, amely ejtési mindig marad a többi ablak.