Home>

$29.95

Screenshot

Folder Protector 6.38

Védje a mappát vagy fájlt a Windows jelszó! Mappa titkosítás, jelszavas védelem, zár és biztosítsa a merevlemez, USB-meghajtó, mappa és fájl.

Nem kell telepíteni, csak futtatni, hogy megvédje mappa, fájl, merevlemez, USB lemez, küls"o merevlemez, és a helyi hálózat.

 • Három biztonsági módszerek: Zár mappa, habar és k"onyvtár titkosítása.
 • A Fly mappa védelem: Biztonságos 256-bites AES On-The-Fly titkosítás.
 • Hordozhatóság: Nem kell telepíteni. Lockdir.exe k"ozvetlenül futtatható fájl a merevlemezen, USB flash disk és cserélhet"o merevlemez r"ogzítéséhez mappa, mappa jelszavas védelme és a Mappa elrejtése lehet~oséget.
 • ügyirat biztonság: Nem lehet t"or"olni, mozdíthatatlan és megk"ozelíthetetlen. Védett mappák és fájlok vannak zárva, és elrejtve és teljesen biztonságos.

  Operációs rendszer: WIN7/Vista/2003/XP/2000
  Fájlméret: 998KB
  Engedély: Ingyenes próbaverzió
  Adatainak kiadása: Február 10, 2012


Folder Protector van egy mappa védelmére és titkosító program lehet"ové teszi a felhasználók számára, hogy biztosítsa mappába, zár mappa, mappák titkosítására és védelmére az egy szempillantás alatt. Amikor a mappák védelmét, és zárva jelszóval, azok tartalmát nem lehet leolvasni, másolni, módosítani vagy t"or"olni. A elérni a védett mappák, meg kell adnia a helyes jelszót.

 

Folder Protector már fejlett funkciókkal, mint a "Biztonság-szint", így a felhasználó kiválaszthatja az Er"o. Más funkciók k"ozé tartozik a Folder Protector: biztonsági szint megjelenítése Védett Jelek, Jelszó emlékeztet"o, módosítása ikon a védett mappa, fájl-sz"ur"o rendszer.

 

Mappák is lehet védeni a hordozható eszk"oz"ok, mint az USB flash meghajtók és cserélhet"o merevlemez. Folder Protector is fel lehet használni a Windows Win7/Vista/2003/XP/2000.

 

Kiemelked"o tulajdonságai Folder Protector

Gyors és egyszer"u használat
Nem kell telepíteni, hogy megvédje egy mappa, egy fájl vagy egy merevlemez, USB flash drive. Nem számít, hol vagy, tudod jelszóval védeni USB meghajtót, amint csatlakoztatja azt a számítógéphez. Nem telepíti kernel meghajtók és sz"ur"o, és ezért nem igényel rendszergazdai jogokat jelszóval védeni USB és más hordozható eszk"oz.


Azonnali fájl vagy mappa védelem
Biztonsági ne legyen nehéz. Folder Protector egyszer"uen használható, mégis szilárd mappát jelszóval védelmet. Csak kattintson egy mappára, és Folder Protector lesz jelszóval lezárni és védeni azt automatikusan.

 

Flash Drive Biztonsági
Használja Folder Protector biztosítani USB flash meghajtók és küls"o merevlemezek. Akkor fog a titkosított fájlok bárhová is megy, és azokat k"onnyen elérhet"o.

Fejlett Titkosítás védelem
Folder Protector használ 256 bites AES titkosítással, ami azt jelenti, tartsuk kézben az adatok - csak akkor lesz képes hozzáférni a titkosított fájlok és mappák.

 

"Osszehasonlítása Folder Protector Advanced Folder Encryption

F"obb jellemz"ok Folder Protector Advanced Folder Encryption
Jelszó védelem
AES 256 bites titkosítással
Zár Mappa
Fájl Titkosítás
Védje merevlemez
Védje USB meghajtó
Nem kell telepíteni
Explorer jobb egérgombbal helyi menüb"ol
Jelszó visszaállítás
Támogatja az "osszes Windows rendszerek
Mappa elrejtése
foszlány fájl
Védje mappa a Windows, DOS, Safe Mode
Princessz f"uz"o
Kül"onleges ajánlat

$34.95 $24.95

29% Off

$49.95 $34.95

30% Off

 

Tudjon meg t"obbet!