View Screenshot

$99.95

Screenshot

Shared Folder Protector 6.40

Jelszó védelem Megosztott mappa hálózatot! Rendeljen megosztott mappa engedélyei t"obb felhasználós csoportok! Megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést!

 • Megosztott mappa jelszavas védelme - Védje Megosztott mappák jelszóval.
 • Mappa másolásvédelme - jelszó nélküli megosztott mappa csak olvasható, az általános felhasználók számára. Akadályozza az adatok minden módszer, beleértve a másolás és a print screen screen capture.
 • T"obb felhasználó Beállítások Engedély - Engedjék meg, hogy be olvassa, másolja, módosítása, nyomtatása, t"orlése stb engedélyek multi felhasználók és csoportok munkáját.
 • A támogatott fájlformátumok - Jelszavas védelme megosztott PDF, Flash, Excel, Word, PPT stb Dokumentumok, videó, audió, fotó, kép, képek.
 • Rapid Deployment folyamat - Nem sokkal a szoftver telepítése után egy fájlszerver, minden LAN felhasználó hozzáférhet a megosztott mappa jelszó.

 • Operációs rendszer: WIN7/Vista/2003/XP/2000
  Fájlméret: 3651KB
  Engedély: Ingyenes próbaverzió
  Dátum: 'Aprilis 20, 2012

 

Shared Folder Protector egy olyan másolásvédelmi eszk"oz a Windows felhasználók számára, hogy jelszóval védeni megosztott mappa és fájljai a hálózaton. Ez lehet"ové teszi, hogy megvédje megosztott mappát jelszóval. Ez kiterjeszti fájl szerver hozzáférés-vezérlést er"os end-to-end titkosítást, lehet"ové téve, hogy állítsa kül"onb"oz"o hozzáférési jogosultságokat a felhasználók számára t"obb és munkacsoportok. Ez biztosítja, csak az arra jogosult felhasználók olvashatják, vagy módosíthatják jelszóval védett megosztott mappát és fájlokat, k"ovetelményeinek teljesítése a feladatok szétválasztását, particionálás és információs biztonság. A Shared Folder Protector, a szervezetek megvédjék szellemi tulajdonukat, ügyfél és partner adatok és a vállalati márka.


Shared Folder Protector segítségével jelszavas védelme megosztott mappa és fájlok emelt szint"u steganographic technológia. Ez lehet"ové teszi, hogy másolásvédelme minden média formátumokat, mint PDF, videó, audió, kép, fotó, kép, Excel, Word, PPT stb MS Office dokumentumok. Ez egy teljes k"or"u védelmi megoldás megosztott mappát, és er"os, k"onnyen kezelhet"o és nagyon hatékony hamisítással szemben bármilyen.

 

Shared Folder Protector tartozik egy saját lejátszó / nézeget"o, amely nem igényel telepítést a végfelhasználó PC. Ez másolásvédelme USB, DVD, CD, Download és valamennyi k"oz"os média.

 

Kiemelked"o Tulajdonságok

Másolásvédelme minden fájlformátum
Jelszavas védelme megosztott PDF, Excel, Word és egyéb MS Office dokumentumok, Flash, Videó, Fotó, kép-és képfájlokat.

 

 • Jelszó védelem Megosztás
A felhasználók olvashatják el a jelszót megosztott mappát, de nem lehet fájlokat másolni vagy módosítani engedély nélkül. Csak a rendszergazda teljes hozzáférést hatóság.

 

Multi-felhasználói jogosultságok beállításában
Testreszabás 15 típusú hozzáférési engedélyeket a t"obb felhasználói csoportok, mint a csak olvasási jogot, leírások, stb csak engedéllyel

 

Gyors Felvonulás Folyamat
A szoftver telepítése után a fájlok szerverre, minden felhasználó a LAN-on is elérheti a megosztott mappa jelszó.

 

 • Támogatás az "osszes hordozható meghajtók
  Jelszavas védelme mappák megosztását az "osszes hordozható meghajtók beleértve a merevlemezt, USB / Flash / Pen / thumb / jump meghajtó, Memory Stick / kártya, stb.

 • Az adatvédelmi napló
  Nyomon k"oveti a másolásvédelem által alkalmazott Jelszó Megosztott mappa a szervezeten belül, hogy segítse a kielégít"o menedzsment és audit k"ovetelményeknek.