Folder Lock$34.95

Screenshot

Advanced Folder Encryption 6.75

Princessz fűző Mappa Elhárítás Csomag. Csak 2 lépései mappa jelszavas védelme, Mappa elrejtése, mappa titkosítása, zárolni a mappát & Foszlány fájlt!

 • Princessz fűző - Integrált Folder Lock, Mappa védelem, titkosítás Folder, File Lock, USB zár, Meghajtózár, elrejtette Mappa és fájl aprítás egy csomagban.
 • Jelszóval védeni Mappa és fájl a Windows, DOS és a csökkentett módban.
 • Jelszóval védett mappa, Mappa elrejtése, foszlány fájl A merevlemez, USB flash drive, külső merevlemez és egyéb hordozható eszközök.
 • Explorer jobb egérgombbal helyi menüből gyorsan titkosítása mappákat és fájlokat.
 • Jelszó védelem mappa és fájl 2 lépésben: egy fájlt, majd állítson be jelszót.

  Operációs rendszer: WIN7/Vista/2003/XP/2000
  Fájlméret: 3500KB
  Engedély: Ingyenes próbaverzió
  Dátum: Június 25, 2012


Advanced Folder Encryption a díjnyertes Folder Lock és védelmi szoftver Windows alá. Ez egyszerre jelszóval védeni, vagy Folder Mappa elrejtése érzékeny adatok védelme érdekében egy egyszerű és megbízható módon. Azt is lehetővé teszi, hogy fájlokat Shred megakadályozzák az adatok szivároghatnak-out. Az integrál közvetlenül a Windows Explorer, amely lehetővé teszi fájl és mappa titkosítást, dekódolást, megtekintésére és szerkesztésére mindössze néhány kattintás az egérrel. Támogatja Win7/Vista/2003/XP/2000 dolgozik.

 

kiemelkedő tulajdonságok

Vezető titkosítás
SensiGuard használ 256 bites AES titkosítással, ami azt jelenti, tartsuk kézben az adatok csak akkor lesz képes hozzáférni a titkosított fájlokat és mappákat.

Instant Folder Lock Azonnali fájl és mappa Lock
Biztonsági ne legyen nehéz. Advanced Encryption Folder egyszerűen használható, mégis szilárd mappa védelmet. Egyszerűen jobb klikk minden fájlt vagy mappát titkosítja.

 

Folder Lock Block Access to Files Blokkolja a hozzáférést a fájlok / mappák
Advanced Folder Encryption egyszerűen blokkolja a hozzáférést a jelszó segítségével védett mappák, fájlok, meghajtók és programok. Végezze el a védett fájlok elérhetőek anélkül, hogy le minden további jogokat annak tartalmát.

Safe Mode Folder Lock Safe Mode-Folder Lock és védelem
Jelszó védi a személyes adatokat, még csökkentett módban! Ez a páratlan funkció biztosítja a maximális és jelszóval Ön adatainak védelmére. A védett fájlok és mappák 100%-ig biztos! 100%-át az idők!

 

Folder Lock in 2 Steps Jelszóval védett mappa 2 lépésben
Jelszóval védeni egy mappát csak 2 lépésben. Be kell, csak nyissa meg a programot, húzza / Mappa hozzá, meg egy jelszót, és a mappa zárolva van, és jelszóval védett biztonságos.

 

Lock Folder with different passwords Állítsunk be különböző jelszó minden egyes mappához
Ez lehetővé teszi, hogy titkosítja a jelszavakat külön mappákba. Megadhat egy jelszót, független minden egyes mappához. Ez nagyon hasznos, ha meg szeretné osztani a mappákat a különböző felhasználók számára.

 

Other Folder Lock Features További biztonsági funkciók

Lehetővé teszi, hogy elrejtse a mappát, és szemernyi fájlokat blokkolja a jogosulatlan hozzáférés és az adatok szivárgást. Jelszavas védelme mappa, fájl, valamint egy teljes merevlemez, USB flash meghajtó és egyéb hordozható merevlemez.