USB Security

$22.95

Screenshot

USB Security 2.20

Végs"o USB Security Software a Windows felhasználók számára! Jelszó Protect USB flash drive, küls"o meghajtók, pendrive másodpercben.

 • Jelszó Protect USB meghajtó: USB zár, USB és USB Biztonságos titkosítás. Jelszavas védelme USB-meghajtók és egyéb hordozható eszk"oz"ok jelszavakat. Soha ne aggódj adatok szivároghatnak akkor is, ha az USB-meghajtó elveszett vagy ellopták.
 • Hordozhatóság: Nem kell telepíteni. Automatikusan elindul, miután a USB vagy bármilyen más hordozható eszk"oz csatlakoztatva van a számítógép.
 • Egyszer"u használat: Csak 3 lépés, hogy jelszóval védeni USB flash meghajtók. 1. Csatlakoztassa az USB-meghajtó, 2. Fuss USB Security 3. 'Allítsa be a jelszót.
 • Védje "osszes hordozható meghajtók: USB Security jelszóval védeni USB meghajtók, flash drive, pendrive, memóriakártya, küls"o meghajtók, jump meghajtó, és a memóriakártyákat.

  Operációs Rendszer: Windows 7/Vista/2003/XP/2000
  Fájlméret: 1700KB
  Engedély: Free to try
  Engedje Dátum: Július 10, 2012

 

USB Security a nagy teljesítmény"u USB jelszavas védelem és titkosító szoftver az "osszes hordozható eszk"oz"ok és más küls"o tárolóeszk"oz beleértve az USB flash drive, memóriakártyák és pendrive, pendrive, ugorj meghajtók és toll vezet.

 

A fejlett titkosítási módszer biztosítja a teljes k"or"u biztonság az "On adatait bármely olyan USB flash meghajtók és a hordozható lemezen. Ez teljesen megakadályozza az "osszes jogosulatlan hozzáférések, hogy az USB eszk"oz"ok és a blokk adatok szivárog sehol. Soha nem kell aggódnia, elvesztése vagy ellopása esetén az USB-meghajtó vagy a hordozható eszk"oz"ok t"obbé.

 

Download USB Security

 

Kiemelked"o tulajdonságai USB Security

Password Protect USB megbízható
Jelszavas védelme USB-meghajtók. T"obbszint"u védelem és fejlett titkosítási technológia biztosítja a t"okéletes biztonságot az adatok USB-és egyéb hordozható médium. Soha ne aggódj adatok kiszivárgása elveszett vagy ellopott USB / küls"o meghajtók t"obbé.

 

Protect USB Egyszer"u használat
Nem kell telepíteni az USB Security más számítógépeken. Nem kell sok számítógépes ismereteket, és védelmet nyújt a hordozható meghajtók k"onnyedén 3 lépésben.

 

USB Security Protect All USB Jelszó Protect USB és a hordozható eszk"oz"ok
USB Security jelszóval védeni USB meghajtók, flash drive, pendrive, memóriakártya, küls"o meghajtók és a memória kártyák.

 

USB Security Magas kompatibilitás

Kompatibilis a legt"obb Windows-kiadások, beleértve a Windows 7, Vista, XP, 2003, 2000, 32/64 bit.